2FlexSystems - Welkom op de site van 2FlexSystems
+31 (0)6 372 35 687
info@2flexsystems.nl


2FlexSystems is een jong bedrijf dat zich volledig specialiseert in het creëren van een comfortabel, schoon en gezond binnenklimaat. Zowel voor in huis, school als op uw bedrijf.
Bent u geïnteresseerd in een gezond binnenklimaat, neem dan contact met ons op: wij komen graag in gesprek voor een nadere kennismaking!

MILIEUBEWUSTE TOEKOMST

DIT IS ONZE

VISIE & MISSIE

2FlexSystems streeft er naar het binnenklimaat voor mensen te verbeteren door het schoner, gezonder, comfortabeler en duurzamer te maken.
Ons team bestaat uit professionele en betrokken medewerkers, die bedrijven, markten en mensen met zinvolle innovaties op een duurzame manier met elkaar verbinden.  


HOE WERKT EEN WARMTEPOMP


Warmtepompen

Door het toepassen van een warmtepomp kunnen we op een duurzame manier een gebouw verwarmen en of koelen. Met een warmtepomp onttrekt u energie uit de omgeving ( bodem, water of lucht ).  Alle energie die vrij komt bij dit proces kan worden benut voor de verwarming en koeling van het gebouw.

U kunt tot 75% of meer op uw energiekosten besparen voor het verwarmen, koelen en het gebruik van warm tapwater. Bovendien is het gebruik van een warmtepomp zeer milieuvriendelijk.


MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

MVO

2FlexSystems heeft zich gecommitteerd tot het realiseren van een gezond leef- en woonklimaat. Dat doen wij op basis van een zo laag mogelijke belasting van het milieu en tegen een zo hoog mogelijk resultaat in gemak, comfort en rendement. Het streven naar duurzaamheid wordt ons dus niet opgelegd: het is een logisch resultaat van onze commitment. En dat laten we in al ons werk en onze producten zien.