Thermia Atec heeft een uitstekend jaarrendement en levert maximale energiebesparing op. Door zijn uniek akoestisch design is hij erg stil. De koelfunctie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, ook op hete zomerdagen. De Thermia Atec is geschikt voor de verwarming van zwembaden en kan dus ook op dit vlak uw verwarmingskosten drastisch omlaag halen.

Thermia Atec is ontwikkeld met de nieuwste technologie. Het energieverbruik wordt tot een minimum beperkt. De energie wordt gehaald uit de buitenlucht en gebruikt voor de verwarming en heet tap water. Voor u betekent dit een besparing van > 75% op het energieverbruik.

 
Thermia Atec is beschikbaar met meerdere uitgangsvermogens en kan worden gecombineerd van 6 tot 36 KW. Het systeem bestaat uit twee delen: de warmtepomp zelf, die buiten wordt geplaatst, en een binnengedeelte. Het binnen gedeelte bestaat uit drie versies, elk met eigen kenmerken. De keuze van het binnengedeelte hangt af van de opbouw van uw verwarmingssysteem en garandeert dat u alleen betaalt voor wat u echt nodig hebt.

Geschreven door Administrator