De nieuw ontwikkelde invertergestuurde compressor is een deel van het geheim achter de Diplomat Inverter warmtepomp met de hoogste SCOP. De invertergestuurde compressor past de warmtebelasting voortdurend aan op basis van de huidige warmtevraag. U gebruikt nooit meer energie dan nodig is, en dit vermindert uiteraard uw energierekening nog verder.

De nieuwe controller in de Inverter warmtepomp beschikt over een touchscreen kleurenscherm naast gebruiksvriendelijk iconische symbolen die gemakkelijk te begrijpen zijn, waardoor de gebruiker een stress vrije controle heeft. Monitoring en controle kan direct worden uitgevoerd op de warmtepomp nieuw ontworpen kleuren touchscreen, maar ook via een web-interface, een upstream-systeem of via uw mobiel.

Schitterend warmwatercomfort – door middel van HGW en TWS technologieën Onze HGW technische oplossing maakt gebruik van de reguliere ruimteverwarming om ook het warm water te produceren. Het resultaat is dat wanneer de warmtepomp uw woning verwarmt, het warme water op hetzelfde moment gegenereert wordt. De ingebouwde TWS technologie zorgt ervoor dat het hete water sneller, en op een hogere temperatuur geproduceerd wordt, dan bij traditionele technieken.

U kunt de Diplomat Inverter taylormade converteren tot een één-systeemoplossing die voldoet aan al uw eisen, met inbegrip van verwarming, koeling, zwembadverwarming. Ook in combinatie met extra warmtebronnen.

Geschreven door Administrator