Verminder uw energieverbruik met wel 80%. Dankzij zijn unieke technische oplossingen biedt de Thermia Diplomat Optimum G3 u deze superieure jaarlijkse efficiëntie. Het nieuw ontwikkelde koelcircuit en compressor, het nieuwe koelmiddel en de nieuwste generatie warmtewisselaar garanderen dat de G3 gedurende het gehele jaar draait met maximale efficiency. De Optimum technologie zorgt ervoor dat de warmtepomp altijd werkt onder ideale omstandigheden, waardoor het totale energieverbruik vermindert.

Onze HGW oplossing maakt gebruik van de reguliere ruimteverwarming voor het produceren van warm water. Dit betekent dat wanneer de warmtepomp uw huis verwarmt, het op hetzelfde moment warm water genereert. De ingebouwde TWS technologie zorgt ervoor dat het hete water sneller, en op een hogere temperatuur geproduceerd wordt, dan bij traditionele technieken.

U kunt de Optimum G3 taylormade converteren tot een één-systeemoplossing die voldoet aan al uw eisen, met inbegrip van verwarming, koeling, zwembadverwarming. Ook in combinatie met extra warmtebronnen.

Geschreven door Administrator