De lucht / water warmtepomp die het hele jaar door maximale prestaties levert met optimaal comfort! Thermia iTec is een lucht-water warmtepomp met inverter technologie. De inverter-geregelde compressor regelt de warmtebelasting steeds volgens de warmtebehoefte. U gebruikt nooit meer energie dan nodig is, en uiteraard vermindert u daarmee uw energierekening. Vanwege het hoge rendement van de iTec kunt u uw energieverbruik verminderen met maar liefts >75%.

De energie wordt verzameld uit de buitenlucht en wordt gebruikt voor het verwarmen en warm water en zorgt voor een efficiente energiebesparing bij temperaturen tot wel – 25 C. De iTec is extreem stil. Het lage geluidsniveau is vooral te danken aan het unieke akoestische ontwerp van de buitenunit. De koelfunctie zorgt ook voor een aangenaam binnenklimaat tijdens de warmste periode van het jaar.

 
De Thermia iTec is verkrijgbaar in drie vermogenstrappen: 5kW, 9kW en 16 kW. Het systeem bestaat uit twee delen: de warmtepomp zelf, die buiten wordt geplaatst en een binnenunit. U kunt kiezen uit twee versies binnenunit, elk met verschillende functies. Met behulp van de Thermia Online optionele functie hebt u de mogelijkheid om op afstand uw warmtepomp te controleren en te bewaken.

Geschreven door Administrator