Thermia Mega is een commerciële warmtepomp ontworpen als een baken van de beste all-round economie. Het resultaat is een warmtepomp met inverter-geregelde compressor, een totaal vermogen van maximaal 84 kW en de hoogste SPF op de markt. U kunt 16 Mega XL eenheden met elkaar te verbinden tot een totaal warmte-effect van maximaal 1.344 kW realiseren.

De inverter-technologie, past de warmtebelasting voortdurend aan op basis vabn de warmtevraag. Dit betekent dat de warmtepomp 100% van uw energie eisen kan leveren. Dit op zijn beurt betekent dat u niet hoeft te betalen voor extra durea verwarming. Dankzij de inverter controle, kunt u ook installaties beheren met verschillende verwarming en warm water eisen zonder de noodzaak voor extra volume tanks. U heeft dus minder ruimte nodig voor installaties en dit verlaagt de installatiekosten aanzienlijk.

 
Ons primaire doel bij het ontwikkelen van Mega was een krachtige controle systeem. Monitoring en controle kan direct worden uitgevoerd op de warmtepomp nieuw ontworpen kleuren touchscreen, maar ook via een web-interface, een upstream-systeem of via mobiele telefoon.

Geschreven door Administrator